Uncategorized

julekalender, luke 1

1. desember 2009

I dag er det 1. desember, og vi feirer med å åpne første luke i julekalenderen! Vi pangstarter med å dele ut hele Pure Active- serien, som inneholder alt du trenger for å ta vare på huden din. En deep cleansing scrub, en 3 in 1 (skrubb, vask og ansiktsmaske), en moisturiser og en fancy roll- on!

Jeg digger spesielt roll- on stiften, som er en liten penn du bare fører over små kviser og urenheter, og så hjelper stiften å fjerne det. Den er nedkjølende og virker veldig forfriskende på huden! Kjempeenkel og grei å ha med seg i veska både på jobb og fest.

Hvis du ønsker å åpne denne luken og få premien hjem i posten, er det bare å skrive en kommentar i kommentarfeltet under! Om du skriver «HEI», en julehilsen eller forteller meg noe smart er opp til deg. Husk også å fylle inn mailadressen din i epost- feltet, så kan jeg konktakte deg hvis du er den heldige vinneren!

1 Comment

  • Reply sklep internetowy 11. mars 2024 at 12:17

    Wow, awesome blog structure! How lengthy have you been blogging for?
    you made blogging look easy. The overall glance of your website is great,
    as smartly as the content! You can see similar here
    dobry sklep

  • Leave a Reply