Uncategorized

julekalender, luke 1

1. desember 2009

I dag er det 1. desember, og vi feirer med å åpne første luke i julekalenderen! Vi pangstarter med å dele ut hele Pure Active- serien, som inneholder alt du trenger for å ta vare på huden din. En deep cleansing scrub, en 3 in 1 (skrubb, vask og ansiktsmaske), en moisturiser og en fancy roll- on!

Jeg digger spesielt roll- on stiften, som er en liten penn du bare fører over små kviser og urenheter, og så hjelper stiften å fjerne det. Den er nedkjølende og virker veldig forfriskende på huden! Kjempeenkel og grei å ha med seg i veska både på jobb og fest.

Hvis du ønsker å åpne denne luken og få premien hjem i posten, er det bare å skrive en kommentar i kommentarfeltet under! Om du skriver «HEI», en julehilsen eller forteller meg noe smart er opp til deg. Husk også å fylle inn mailadressen din i epost- feltet, så kan jeg konktakte deg hvis du er den heldige vinneren!

No Comments

Leave a Reply