Uncategorized

julekalender, luke 2

1. desember 2009

I dagens luke deler jeg ut noen av mine nye favoritt- hårprodukter! Jeg pleier vanligvis å kjøpe mine shampooer og balsamer i frisørsalonger fordi jeg har erfaring med at butikkshampooer ikke gjør noe særlig bra for håret mitt. Mange inneholder mye silikon og er ikke særlig pleiende på mitt hår som har levd et tøft liv med både belking og glattetang. Men disse nye Expert Color-produktene fra Frank Provost har gitt håret mitt noe som ingen butikkshampoo har gitt meg før, og jeg kan faktisk få et mykt og fint hår uten at det koster sekshundre kroner for produktene.

Selv om det viktigste for meg er at produktene er bra for håret, er det også et stort pluss hvis de lukter godt. Og disse produktene lukter virkelig regbuer og paradis – hva nå enn det lukter!

Skriv en kommentar om hvasomhelst i kommentarfeltet, så er du med i trekningen!

No Comments

Leave a Reply