Uncategorized

TV 2s Artist Galla for Plan Norge

2. desember 2009

Som jeg nevnte i forrige innlegg, skal jeg jobbe litt med Plan Norge. Etter at jeg var med dem til Kenya og blant annet besøkte faddebarnet mitt, har jeg jo ikke helt lyst til å gi slipp på Plan. Så på lørdag, 5. desember skal jeg sitte i telefonpanelet og blogge for å prøve å skaffe faddere til Plan. Så dere får skru på tv- skjermen kl. 21.40, så kanskje vi sees der?!

Sjekk denne nydelige videoen, en promo for artistgallaen. Kristine som tok meg med til Kenya dro til Sierra Leone med Tone noen dager etterpå. Der filmet de denne lille snutten:

Ps. Fikk et spørsmål i kommentarfeltet om jeg ikke syns det blir flaut å møte Tone Damli på artistgallaen etter å ha skrevet dritt om henne på bloggen min. Jeg har ikke skrevet dritt om henne, jeg har kritisert Grand Prix og artistene (inkludert frøken Damli) for at det blir kjedelig å se de samme fjesene hvert år – og det står jeg for. Dessuten er jeg med på artistgallaen for Asha og Maggies skyld – ikke for å møte mennesker jeg ikke leser om i Se&Hør.

No Comments

Leave a Reply