Uncategorized

en ny hobby og en ny gadget

5. desember 2009

Jeg har hatt mange hobbyer i mitt liv. Jeg var den beste i karathegruppa mi, en fniseberte på kickboxinga, sippeguri på håndballen, likegyldig på turningen, overivrig på dansingen, dårlig på sjongleringen, forelsket i teatersporten, crazy på samling av Spice Girls- kort, nøye med serviettsamlingen min – og jeg har så mange frimerker at folkemassen i Kina ser liten ut i forhold.

Men den siste tiden har min eneste hobby vært (gjett a!) bloggingen. Men en hobby er ikke nok, og nå har jeg fått en ny. Det var ikke særlig bevisst, men kjæresten min og jeg var på vei hjem fra en arbeidsøkt på cafè. Vi gikk forbi en bingohall, og jeg trodde det var en dårlig spøk da han dro meg opp trappene og inn i et røykfyllt rom fyllt til randen med triste, gamle mennesker, blodprince og spillekuponger. «BIRGER TO-OG-FØRR. BIRGER TO FIRE.» Jeg holdt på å le meg i hjel, men vi satte oss ned og ga det hele en sjanse. Jeg skjønte ikke en dritt og holdt på å begynne å grine da jeg ikke klarte å henge med. Men etter hvert ble jeg en reser, OG I DAG DRO VI TILBAKE FOR Å SPILLE MER! Jeg var så ivrig at jeg gikk fra pengene mine i minibanken – det sier litt om hvor glad jeg er blitt i bingo. Bingo er fett, noen som er enige?!

Dagens bingo, haha. Vant jo nesten!

Og her er min nye gadget! Eller mobiltelefon, om du vil. En Nokia N97  Mini! Elsker den. Holder fortsatt på å bli kjent med den da, jeg er ikke akkurat vant til touch screen. Men skrivebordet er helt genialt på den, den viser til og med oppdateringer fra min bestevenn, Facebook!

Akkurat nå surrer jeg bare litt rundt og prøver å gjøre meg klar til morgendagen. Skal jo være med på TV2 sin artistgalla for Plan Norge, og har ikke en eneste tråd å ha på meg. Da blire nude- tv i morgen, og alle hjerter gleder seg! Åhrr… Hva har man på seg på en artistgalla?

No Comments

Leave a Reply