Uncategorized

vil du møte fadderbarnet ditt?

5. desember 2009

Som mange av dere lesere kanskje har fått med dere, var jeg i Kenya og besøkte fadderbarnet mitt, Aisha, i Kenya i midten av september. Det var en sterk og lærerik opplevelse som satte spor i meg. Etter mitt besøk i Kenya var det også mange av dere lesere som lurte på hva dere kan gjøre for å besøke deres eget fadderbarn. Plan Norge pleier ikke å sende ut nordmenn på tur, så derfor kan det være litt vanskelig å få til*. MEN! Nå har de en konkurranse hvor premien er at du kan besøke fadderbarnet ditt! Hvis ikke det er en fantastisk mulighet, så vet ikke jeg.

De eneste forutsetningene for å vinne er at du er betalende Plan- fadder innen 20. januar 2010, og at du fremdeles er fadder når du reiser på tur. Spør du meg,  bør alle være faddere enten dere vil på tur eller ei!

Hvis du allerede er Plan- fadder og vil delta i konkurransen om å besøke fadderbarnet ditt går du inn her og fyller ut skjemaet, og ikke glem å skrive ned en veldig god grunn til at nettopp DU skal vinne. Du kan gå inn på samme link hvis du ikke er Planfadder, men husk å huke av for at du vil bli det!

Hvis du vil bli Plan- fadder uten å delta i konkurransen, kan du følge denne linken. Håper følger med på TV2 fra kl. 21.40 i kveld, og at aaalle sammen blir faddere i løpet av kvelden : )

Hvis dere har spørsmål til meg underveis om turen min, opplevelsene mine, eller generelt rundt samarbeidet mitt med Plan – skal jeg prøve å svare så godt jeg kan direkte i kommentarfeltet!

Her forteller jeg fadderbarnet mitt om Norge!

Her er jeg med hele familien til Aisha : )

*Ps. Jeg har misoppfattet litt! Man kan selvfølgelig besøke fadderbarnet sitt så lenge det organiseres via Plan. Man kan bare ikke dra og besøke fadderbarnet sitt på egenhånd. Les om faddebesøk her.

No Comments

Leave a Reply