Uncategorized

håret mitt

6. desember 2009

Den siste tiden er jeg blitt utrolig stor fan av å bruke clip- extensions, og det er jo for en grunn. Jeg har nemlig funnet noen extensions jeg er fornøyd med! Har sikkert hatt clip- extensions fra fjorten forskjellige merker, og aldri vært helt fornøyd. Noen har for store spenner, andre har for små. Noen spenner faller av med en gang, noe hår blir slitt etter engangsbruk osv.

For en stund siden fikk jeg to pakker med hår av Luxushair.com, og da det ble slitt etter flere måneders hyppig bruk, måtte jeg bare bestille nytt. Utrolig deilig hår som holder godt! Og dette tjener jeg ikke penger på å si, det er ment som et godt råd til alle jenter som bruker mange tusen kroner på å finne fram til brukbare extensions! : )

Her er jeg med clipsene den siste tiden! : ) Er ikke så fan av å ha glatt hår når jeg har extensions, da syns jeg det ser veldig fake ut. Men med litt bølger, krøller eller ekstra volum blir det bra.

No Comments

Leave a Reply