Uncategorized

ingen blogg uten bilder, vel…

8. desember 2009

Kjære lesere. I dag har jeg faktisk dokumentert dagen min fordi jeg ikke har spesielt mye klokt på hjertet. Da jeg skulle koble til kameraet tok det tydligvis for mye strøm, så horeMacen nekter å ta i mot bilder. Det setter jeg svært lite pris på.

Uansett. Akkurat nå sitter jeg i vinduskarmen min og ser på livet som ikke eksisterer utenfor. Jeg hører på fæle lovesongs, har tent telys og spiser min fantastiske 60- kroners is av belgisk sjokolade.

Har så mye, men samtidig så lite å tenke på for tiden. Jeg svever et sted mellom eksisterende og nesten- lykkelig, men er det noe jeg har lært om livet så langt, så er det at alt aldri kommer til å være perfekt. Jeg føler at man av og til må gjøre seg litt dummere enn man egentlig er for å kunne være fornøyd med livet, av og til må man faktisk tilsette oppskriften på livet en teskje likegyldighet og et par desiliter naivitet. Det vi ikke vet har vi ikke vondt av, det vi ikke vet kommer til oss før eller siden – og sånn ellers kaller sengen. Akkurat nå tenker jeg tanker jeg ikke klarer å tolke selv en gang.

Sender en stor klem hjem til mamma og pappa som er verdens beste og mest støttende mennesker. Gleder meg utrolig mye til juletider nå. Masse familie, masse kos og masse kjærleik. God natt!

No Comments

Leave a Reply