Uncategorized

ghd hos makestyle

9. desember 2009

Om jeg fikk lov til å ha med meg èn eneste gjenstand i toalettmappen min til en øde øy, er det ingen tvil: det måtte blitt GHD- glattetangen min. Sett det var strøm på den øde øya da, så klart…

Etter at jeg la ut dette bildet…

… Og egentlig ellers også, er det veldig mange blogglesere som har spurt meg HVORDAN jeg får de fine krøllene?!? Så her kommer svaret.

Ironisk nok bruker jeg verken krølltang, bølgetang, varmeruller osv osv. Jeg bruker glattetang for å få til den fine, glamorøse looken. Og ikke hvilken som helst glattetang, GHD så klart! Glem den du får til 150 kroner på Clas Ohlson, det er faktisk sant at du får det du betaler for.

Bare så det er sagt, min GHD- glattetang er verken sponset eller betalt, det er virkelig ment som et godt tips. Frisøren min er enig, venninnene mine er enig og jeg  tror Makestyle er enig også: GHD er noe av det beste som har skjedd i hårets historie, ingen over, ingen ved siden av. Da jeg hadde kort hår reddet GHD meg, når jeg har sovesveis redder GHD meg, når jeg skal på byen redder GHD meg. Den glatter best, styler best og krøller best – ingen protest!

Hvilke erfaringer har dere med GHD? You like? You want?

Hvis man kjøper denne pakken hos Makestyle går noe av inntektene til Rosa Sløyfe- aksjonen! Superbra. Jeg har den samme, bare i lilla : )

Her er ministyleren! Den har jeg sykt lyst på. Den er perfekt til litt kortere frisyrer (herrer også!), til å lage fine krøller og ikke minst fin å ha hvis du har behov for å glatte ut hår helt ned i hodebunnen.

Herr Medium! Jeg kunne ikke klart meg uten!

Så nå har jeg i hvert fall avslørt hvordan jeg lager de fine bølgekrøllene i håret, håper de som allerede har en GHD utforsker den og får laget fine krøller, og at de som ikke har anskaffer seg en  : )

No Comments

Leave a Reply