Uncategorized

jeg smiler igjen

10. desember 2009

Nå er jeg ferdig med alt- som- ikke- er- noe- gøy, og er 100% innstilt på å starte helgen min. I kveld blir det jentekveld med middag og vin hos Thea, men gjett om jeg skal ta det rolig! Vi snakker kosedress og minimalt med alkohol. I morgen skal jeg nemlig tidlig opp på et møte, og deretter på fotoshoot hos LÓrèal. LÓrèal- makeup, LÓrèal- fotograf og LÓrèal- retusjering – det lukter ny header på bloggen her?

Etter fotoshoot er det tid for julebord med Nettavisen, det kan jo bli aldri så interessant! Man bør kanskje oppføre seg ekstra pent når man fester med en gjeng journalister? Ser vi det andre veien bør man oppføre seg ekstra EKSTRA pent når man fester med en blogger ; )

Håper alle får en koselig kveld, så blogges vi!

No Comments

Leave a Reply