Uncategorized

misforstå meg rett, obama

11. desember 2009

Når jeg betaler nærmere en månedslønn i skatt hver måned må jeg innrømme at det er litt surt at pengene går til å tette igjen komlokk og middag til stivpyntede og pensjonerte politikere – eller hva nå det var. Er dere klar over hvor mye penger som er brukt på Obamas besøk?! Politikerne vrir og vender, og er så gniene på hver eneste krone, men med det samme USA’s president kommer åpnes pengesekken som om penger vokser på trær. Jeg forstår jo at det er viktig med sikkerheten og skjønner at det kanskje ikke kunne gjøres på noen annen måte – MEN!

Fortjente Obama fredsprisen? Jeg syns han er en kul fyr, ikke misforstå, men hva med å lage fred før man får ta æren for det? For meg virker det bare som om «Norge» er helt desperat etter å bli sett, og så det som en gylden mulighet til å bli satt på kartet, ved å invitere verdens mest mektige mann.

Norge har så mye annet å bruke penger på. Ser jo at det er gåsehud- faktor, storslagent og ekstremt høytidelig og alt det der. Men men..

Hva syns dere om at Obama fikk fredsprisen? Dette lukter oppbrukt tema…

Kjekk fyr, da…

1 Comment

  • Reply KostholdsBloggeren 26. desember 2016 at 02:45

    Obama ble nominert til fredsprisen før han hadde utført noe av spesiell betydning for fred i verden. Nå har det også vært en del krig under Obama sin periode som president, f.eks. bombingen av Libya, støtte av såkalte moderate opprørere i Syria og en god del drone angrep. Noen av disse drone angrepene har tatt feil mål og bombet bryllup. Ikke helt heldig for en fredsprisvinner..

  • Leave a Reply