Uncategorized

frognerfrustrasjoner

12. desember 2009

Jeg nådde nettopp toppen av frustrasjon, og selv om det nærmer seg morgen hadde jeg ikke noe annet valg enn å rase opp fra sengen for å hente laptopen. Jeg kan få ut irritasjonen min på to måter: slå i en pute eller hamre de ekle ordene ned på tastaturet. Så nå ble det tastaturet, ettersom hodet mitt ligger på puta.

Det har seg nemlig slik at her på Frogner blir det aldri natt. Jeg vet det er lørdag, men hadde det kun vært slik på lørdager hadde det ikke vært noe problem. Jeg trodde jeg flyttet til et stille og rolig sted hvor ingen bråkte, og hvor det eneste livet i gatene var gamle damer med halvdaue bikkjer som bevegde seg i skillpadde- fart bortover fortauene i mink- kamuflasje. Men neida.

De siste to timene har en gjeng med sinte mannfolk stått nedenfor soveromsvinduet mitt og diskutert pølseprisene på 7Eleven. Hvor mye passion man kan få ut av disse bacon- og grillpølsene aner jeg ikke, men denne diskusjonen høres brennhet ut. Kan de ikke bare rusle ned til Grønland og kjøpe en gratis kebab til 25 kroner i stedet? Jeg er enig i at 59 kroner er dyrt for en pølse, men det er da ingen høyere makter som har tvunget dem til å handle på verdens sånn cirka dyreste sjappe.

Naboen som bor over meg hopper tau. Jeg kødder ikke! Og denne naboen er ikke akkurat noen fjær, så her dundrer det både i tak, vegger og løse dørhåndtak. Jeg undrer meg om det er kvelds- eller morgengymnastikk, og om naboen snart braser gjennom taket og havner i senga mi. I såfall håper jeg det er Morten Ramm eller Eyvind Hellstrøm – Norges to mest sexy menn at the moment.

Hallo. Her om dagen hadde noen bæsjet i trappeoppgangen. Jeg håper og tror av hele mitt hjerte at det kommer fra en hund og ikke et menneske, men man vet jo aldri. Er et menneske først så ekkelt at vedkommende lar hundedritten ligge i en trappeoppgang, vet man jo egentlig ikke hva han/hun kan være i stand til. Jeg har faktisk en mistanke om hvem de skyldige er, og hadde jeg ikke vært så prippen som jeg er skulle den bæsjen fort fått skifte skammekrok.

Er det rart de har montert overvåkingskamera i trappene her, sier bare jeg.

No Comments

Leave a Reply