Uncategorized

jeg søker fotograf

12. desember 2009

Du som er så pen, og har så mange bra bilder av deg selv, hvorfor har du et bildet hvor du ser ut som ei burugle på bloggens profil, du burde seriøst skiftet det bildet. Ærbødigst Odd Helge Råsberg.

Jeg vet ikke om jeg skal le eller grine, men en ting som er helt sikkert er at leserne savner mer variasjon i designet mitt, og at jeg trenger noen nye headerbilder. Forandring fryder, og jeg kan være enig i at bloggen trenger et friskt pust!

Derfor søker jeg nå fotograf(er) som kunne tenke seg å ta i mot oppdraget! : ) Dette er jo perfekt for både uerfarne og erfarne fotografer som ønsker litt promotering! Så om du sitter med en liten eller stor fotograf i magen og har lyst til å hjelpe meg med det visuelle her på bloggen, send meg gjerne en mail på ida.wulff@hotmail.com og legg ved link til hjemmeside eller arbeid du har gjort før!

Forrige gang var det min kjære Christopher som tok bildene. Han er så fliiink!

No Comments

Leave a Reply