Uncategorized

julestemning in da house

13. desember 2009

De to siste dagene har jeg storkost meg med venner, kjæreste og familie! Ingenting som gir mer julestemning og varme, for ikke å snakke om all den fine juledekorasjonen rundt i gatene som gjør det så koselig å tusle rundt!

Jeg har lekt med Toro og Kenneth, var så koselig å se dem igjen! Og i går kom mamma på besøk fra Tønsberg, så kjæresten og jeg lagde kyllingfajitas og leide to av mine favorittfilmer. Monster og Bruno! Hva syns dere om filmene? De to andre var ikke like overbegeistret som meg, enda det var jeg som hadde sett begge filmene tjue ganger før.

I dag har mamma og jeg vært på julegaveshopping. Jeg hater å gå på kjøpesentere («akkurat som faren din») , så vi så ikke akkurat ut som julenisser da vi spaserte framover. Jaja, det ordner seg vel. Litt fikk vi i hvert fall kjøpt! Og så insisterte mamma på å dra på julemarkedet på Aker Brygge – koselig, men fy faen så kaldt.

… Avslutter her med noen bilder. Mamma har Facebook- abstinenser, og må sjekke «facern» før hun åker hjem til Tønsberg. Jeg skal til kjæresten og spise søndagsmiddag, jey!

No Comments

Leave a Reply