Uncategorized

bianco + hummel + champagne

14. desember 2009

God morgen! Det er ikke ofte jeg faktisk har fått noe ut av dagen før klokken ett – med mindre jeg jobber, da. Men i dag sprang jeg opp av senga i nitiden, for å få med meg Bianco + Hummel- frokost sammen med Kjetil. Det er veldigveldig sjeldent at jeg drar på sånne frokoster og goodiebagseventer, jeg får litt pusteproblemer av å være omgitt av fråtsende bloggere som kaster seg over alt som er gratis. Men i dag var det bare kos! Litt presse, noen få bloggere, DJ Mariann og masse hyggelige Bianco- damer. Vi spiste litt frukt, drakk litt champagne og bestilte oss et par feeete sko som kommer i februar en gang!

Skoene var ikke helt meg. For det meste ganske fargerike joggesko og sneakers, noe ganske annet enn hva jeg pleier å kjøpe på Bianco. Det går vanligvis i skyskrapersko, glitter og stas. Men skoene var freshe, og så ekstremt behagelige ut.

Take a look.

No Comments

Leave a Reply