Uncategorized

bambi på isen kan ikke være barnevennlig

15. desember 2009

I går dro jeg til Spikersuppa i Karl Johan med to av mine aller beste venninner for å stå på skøyter. Ganske idyllisk, eller hva?! Julepynt på alle kanter, glitrende skøytebane og lovemusic på full guffe.

Problemet var bare at låneskøytene var elendige, og at det i tillegg er elendig lenge siden jeg har stått på skøyter. Det var akkurat som om jeg hadde blitt litt mer glad i livet mitt, for jeg var så forsiktig at en skulle tro jeg var redd for å… knuse isen.

Jeg er vanligvis ganske barnevennlig og glad i barn, men etter mange år med et gnagsår av en lillebror, er jeg ikke spesielt stor fan av gutter i 8- årsalderen. I spikersuppa var det selvfølgelig en 8 år gammel gutt som ville at vi skulle leke sisten, og da vi jentene ikke var med på det, gjorde han alt han kunne for å irritere oss. Det skulle vært trafikklys og bøter i Spikersuppa, for real.

Jeg foreslo for jentene mine at vi skulle huke den lille gutten og dele på tannlegeregningen, men der var det ingen brødre som backet meg, nei!

Uansett. Neste gang jeg skal stå på skøyter, stiller jeg med hjelm, skulderputer og kølle. Det var jo egentlig ganske koselig!

No Comments

Leave a Reply