Uncategorized

kvelden står for tur

15. desember 2009

I dag startet jeg dagen på jobb. Kommer snart ordentlig i gang med et spennende prosjekt som angår alle bloggere, så det er jo gøy! Har virkelig troen på det altså : )

Tusen takk til de over 30 (!) fotografene som har meldt seg til å ta headerbilder for meg. Jeg skal selvfølgelig gå gjennom bildene til alle og svare alle sammen, og det gleder jeg meg utrolig mye til å gjøre! Får jo ikke brukt alle på en gang, men er verken første eller siste gang jeg skal ha en fotoshoot…

Nå i ettermiddag har jeg sitti på Kaffebrenneriet og tatt en halvtime solarium med Ida- bestis. Nå tror jeg en liten julegaveshopping- runde står for tur, og så skal jeg tilbringe kvelden sammen med det menneske som er så heldig at han er kjæresten min. Neida. Joda.

No Comments

Leave a Reply