Uncategorized

ut på tur, bare bittelitt sur

15. desember 2009

Neida, jeg er ikke sur! Det er så deilig å gå seg en luftetur på kvelden, blir så fort deppdepp av å bare sitte inne. Misforstå meg rett, det er ingen som elsker å ligge i sofaen og se film mer enn meg – men noen timer om dagen må man faktisk innhalere litt frisk luft også!

Jeg har fått meg ny jakke, forresten! Føler meg litt som om jeg skal på månen i den, men kul er den jo, eller hva? Den er fra Helly Hansen, fra Ask og Embla- kolleksjonen. Ask for gutter og Embla for jenter, pretty awesome! Jeg kommer i hvert fall ikke til å fryse i vinter, det skal være sikkert og visst…

1 Comment

  • Reply dobry sklep 11. mars 2024 at 14:37

    Wow, wonderful blog structure! How long have you been running a blog
    for? you make running a blog glance easy. The whole look
    of your site is wonderful, as smartly as the content! You can see similar here sklep internetowy

  • Leave a Reply