Uncategorized

begynner å føle meg hjemme hos neglhuset

19. desember 2009

I dag har jeg vært hos de flinke damene på Neglhuset igjen! Pene negler i julen er et must, så det var bra jeg fikk fikset det før jeg drar av gårde på juleferie! Vanligvis pleier jeg å ha ganske firkantet og lang fransk manikyr, men siden det er jul og familietid, tenkte jeg å tone det ned litt. Har fortsatt fransk manikyr, men neglene er kortere og rundere i kantene nå.

Jeg fikk til og med julegave av jentene på Neglhuset! Så koselig : ) Lønner seg å være fast kunde hos byens beste neglstudio vettuuu! : ) Men jeg pakker selvfølgelig ikke opp før julaften, for det er IKKE lov….

Ellers har jeg også funnet verdens beste håndkrem/ bodylotion hos Neglhuset, men den må jeg vise dere senere, for jeg må løpe nå!

ps. Neglhuset holder til i en sidegate i Karl Johan, og nye kunder kan få slike negler som jeg har for 490 kroner! : ) Sikkert byens billigste.

No Comments

Leave a Reply