Uncategorized

det finnes ikke noe dummere enn

20. desember 2009
  • … Når mamma ringer og sier «oi, jeg ga visst privatnummeret ditt til en journalist fordi jeg trodde han ville tilby deg en jobb, men så slo det meg at det kanskje var litt dumt etterpå«, og så prøver hun å gi meg råd angående bloggen i tillegg. Hello red button… Mamma er nemlig redd for at jeg skal bli stemplet som en blond shoppingbimbo (igjen) fordi jeg skrev hvor mye jeg tjener på bloggen. Så for mammas skyld kan jeg jo fortelle dere at jeg har sluttet å shoppe – nesten.
  • … Når en gjeng med franske og tyske mennesker står på trikkeholdeplassen og ler av lakktightsen min fordi de ikke har sett noe lignende før. Det så jo ut som om de var tatt rett ut av «kastehaugen» til Fretex, altså klærne ikke engang de hjemløse vil ha. Drittsekker.
  • … Når jeg er borte i en uke om gangen, og kommer hjem til et kjøleskap som både ser ut og lukter som en kjeller for oppbevaring av lik. Hei til løk, chili, dressinger og sterkt krydret kylling.
  • … Når varmen ikke sprer seg i leiligheten. HALLO. Nå forstår jeg plutselig hvorfor varmen er inkludert i husleien, den finnes jo kun i fantasien! Nå skal jeg stå en time i dusjen – varmtvann er også inkludert, nemlig. Så da blir det vel fort til to timer, når jeg tenker meg om.

No Comments

Leave a Reply