Uncategorized

hjemme hos da wulffs

21. desember 2009

I dag startet jeg dagen nærmest med å gå på toget i søvne. På toget ble jeg sittende og halvsove sånn som gamle damer gjør når de ser på tv. Dere vet, halvåpen munn, nesa i sky og et hode som tipper bakover, etterfulgt av to oppsperrede øyne som sier «hæ, jeg sover alldeles ikke!». Utrolig slitsomt.

Så ankom jeg hjembyen Tønsberg, og med rosa trillekoffert og rosa Juicy- dress, listet jeg meg småflau inn på Studio Alf. Der ble jeg som vanlig møtt av min kjære frisør- Line, som tok etterveksten min. Hun «tvang» meg til og med til å ta noen «mørke» striper innimellom. Det vil si, ta noen blonde striper som ikke er fullt så platinablonde. Hehe, det syns ikke, men jeg føler meg selvfølgelig som en fullverdig brunette allerede. Nå som både negler og hår er fikset er jeg klar for julefeiring – utvendig! Julegavene lurer jeg fortsatt på hvordan jeg skal komme i mål med.

Mamsi står på kjøkkenet og gjør pappas oppgave (lage mat), og papsi ligger som et slakt i sofaen og ser nyheter mens lillebror sitter og småerter han. Alt er som før, i hvert fall. Den eneste forskjellen her hjemme er at det er mindre skittentøy i kurven, mindre rot på badet og… kanskje litt mer hyggelig på morgenkvisten?

For en god stund siden. Jeg syns jeg er MYE finere med blondt hår, men svært få mennesker er enig med meg. Hmm…

No Comments

Leave a Reply