Uncategorized

trusler på pikerommet

21. desember 2009

Etter at jeg skrev innlegget om blogginntektene mine og hvordan jeg føler at blogg.no har prøvd å stikke kjepper i hjulene mine, har jeg fått enormt med tilbakemeldinger. Støtte, ros, konstruktiv kritikk – og nå trusler. Det er nesten like alvorlig å beskylde mennesker for trusler som det er å faktisk sende trusler til noen, så akkurat der skal jeg holde igjen litt. Men IP- adresser osv blir selvfølgelig spart på, bare sånn i tilfelle jeg skulle forsvinne en dag. Hehe. Det var tydligvis noen som ikke likte innlegget mitt særlig godt.

Og sånn ellers ligger jeg på pikerommet mitt og ser hele livet mitt foregå rundt meg. Det er helt sprøtt hvor mye jeg har opplevd innenfor disse fire veggene, og samtidig som det virker så fjernt, virker det veldig nært også.

God natt : )

No Comments

Leave a Reply