Uncategorized

on the road

22. desember 2009

Nå har jeg akkurat vært i byen med lil bro og gjort unna det siste av julegavene. Deilig! Jeg trodde ikke jeg hadde ordnet julegaver til noen, men plutselig har vi tjue søplesekker i gangen fulle av gaver. Mens vi stod nede i stua og pakket inn gaver, fortalte jeg familien at jeg syns det er tullete at så mye av julen handler om gaver og matrealistiske ting, men av en eller annen merkelig grunn var det INGEN som var enige. Hva syns dere? Jeg har kanskje et forvridd syn på det, ettersom bloggpostkassen min gir meg julaften hver eneste dag, men likevel.. Jeg gleder meg mest til å bare sitte sammen med familien og julemat. Gaveåpning er et helvete!

Nå skal jeg i hvert fall til familien min i Danmark! Gleder meg som en gal til å være på båten, og krysser fingrene for at det fortsatt eksisterer spilleautomater. Blogges l8r!

Hva syns dere om den nye midtskillen min? Dere ser at jeg har begynt å bli mørkere i håret, sant? Hehe…

No Comments

Leave a Reply