Uncategorized

morgen hos farmor og farfar

23. desember 2009

Jeg ER så trøtt. Har sovet i ni timer, noe som er en del mer enn jeg pleier, men likevel holder jeg på å gå i bakken hver gang jeg reiser meg. Jaja, det er jo sånn det pleier å være. Jo mer søvn jeg får og jo bedre jeg sover, desto trøttere er jeg når jeg står opp. Interessant.

Julestemningen min er nesten borte. Tror jeg. Kanskje bare fordi jeg er så trøtt at jeg ennå ikke har registrert all julepynten i huset og snøen utenfor. Huset er i hvert fall tomt. Jeg hørte snakk om at noen måtte til byen og bytte julegaver – julegaver de ikke har fått engang. Snakk om å være effektive!

Når jeg kommer til Danmark, er jeg i hvert fall avhengig av å spise en dansk frokost. Dansk frokost betyr egentlig lunsj og inneholder sild og «bajer», men dansk frokost i Idas verden, er Mathilde sjokolademelk og rundstykker med pålægsjokolade. Dere vet… Her er sjokoladepålegget STIVT. Stive plater, altså. I like!

No Comments

Leave a Reply