Uncategorized

JULEKALENDER, LUKE 24!!!

24. desember 2009

(DERE KAN SLUTTE Å KOMMENTERE, KONKURRANSEN ER OVER. VINNEREN KONTAKTES PÅ MAIL INNEN MIDNATT : )

GOD JUUUUL, alle sammen! : ) Den 24. desember lyser rødt på kalenderen, og det er på tide å dele ut den beste kalendergaven ever.

I den siste luken deler jeg ut en stooor sminkekoffert fra Maybelline (en sånn som jeg alltid har ønsket meg) som inneholder ALLE produktene jeg har delt ut i hele desember. Det vil si at alle maskaraer, foundationer, hårprodukter osv. som jeg har delt ut, ligger i kofferten som den heldige vinneren får! Hvis ikke det er en digg julegave å få, så vet søren ikke jeg.

For å vinne, skriv en tilfeldig kommentar i kommentarfeltet, og husk å skrive epost- adressen din så jeg kan kontakte deg hvis du vinner : )

Så gjenstår det bare å takke L´Orèal og Nettavisen for å ha fikset en super julekalender til bloggen min! Det finnes forhåpentligvis 24 lykkelige vinnere der ute når desember er over : )

ps. Når dere ikke får til å poste kommentarer hjelper det ikke å spamme meg med mail! Dere må bare prøve igjen senere, jeg får ikke gjort noe med problemet.

No Comments

Leave a Reply