Uncategorized

det er ikke fæsh’n å være en fyrstikk, MEN

25. desember 2009

I februar skal jeg til Thailand med kjæresten min. Jentealarmen i hodet mitt sier OMGOMGOMG! For selvfølgelig kommer han til å gjøre det slutt når han ser at jeg veier 10 kilo mer enn han trodde, har appelsinhud fra topp til tå og disser som en gelèklump! Neida.. Men av og til er det bare sånn hjernen min fungerer, og jeg blir helt desperat når jeg ser meg i speilet.

Jeg HAR et gullmedlemskap på SATS. Så uansett hvor jeg er i Norge eller Oslo, finnes det egentlig ingen unnskyldning. Jeg kan trene uansett – men jeg orker jo nesten aldri! Jeg er så lei av å love meg selv å bli flink til å trene, være skikkelig gira i tre dager, og så glemme alt om hele forbanna treningen. Derfor er «å bli flinkere til å trene» IKKE et av mine nyttårsforsetter i år. Det har vært det i mange år, but no more! Jeg er så lei av å skuffe meg selv.

Så nå sitter jeg og skriver en plan. Dag for dag, heeelt fram til Thailand- turen. For vet dere to ting?

*Det ER alltid tid til å trene.

*Litt bevegelse er bedre enn ingen bevegelse.

For ja, det ER alltid tid til å trene. En treningsøkt trenger ikke nødvendigvis å bestå av fullt treningsutstyr, et treningsstudio osv., noen dager holder det faktisk med en lang gåtur i frisk natur eller en joggetur i nabolaget eller en park i nærheten.

Så jeg skal virkelig PRØVE med denne planen. Men jeg orker ikke å love meg selv noe som helst, det går alltid i dass uansett. Hvor er viljestyrken min?! Jeg vil liksom se resultater etter første kvarter på tredemølla, og da blir det jo litt komplisert. Jeg har skrevet ned noen motivasjonsstrategier, hehe, så hvorfor ikke dele med seg.

*Spørre de rundt meg om hjelp! Trene med venninner, gå tur med en venn, lage sunn mat med kjæresten.

*Henge opp motivasjonsbilder på speilet.

*Før- og etterbilde av meg selv! Haha, den filen skal ha passord. Eller kanskje det skal ut på bloggen?

*Matprat.no. For en fantastisk side! Mat trenger ikke å se kjipt ut og smake tørt for å være sunt. På denne fantastiske siden kan du få oppskrift etter hvor mange personer dere er, etter hvor lang tid du vil bruke – og du kan få oppskriften gratis tilsendt på SMS!

*Ikke gå på badevekten. Man går gjerne opp i vekt når man får litt mer muskler, utrolig lite motiverende.

Jeg ser sånn opp til kroppen til Tyra Banks! Og det er fordi det skal handle om at kroppen ser SUNN ut, og IKKE tynn. Sunn sunn sunn! Det er ikke skadelig å spise sunnere, trene mer og stramme opp litt – SLANKING derimot kan være skadelig. Ville bare understreke det egentlig, sånn at jeg ikke oppfordrer til syk slanking i likhet med andre toppliste- bloggere. Det er jo bare SÅ fæsh’n.

Hvem er deres kroppsforbilder? Hvem inspirerer dere til å spise sunnere og trene?

No Comments

Leave a Reply