Uncategorized

legojesus

25. desember 2009

Det er på kvelder som denne jeg sitter igjen med følelsen av å være heldig. For selv om jeg kanskje kan glemme det i hverdagens sirkus, så er det familie som er det viktigste. Og familie, det har jeg.

Når jeg feirer idyll- julaften av høyeste klasse blir jeg egentlig bare sittende og tenke på alle som «feirer» alene, alle som føler seg ensomme og alle som kanskje forbinder julen med noe trist og negativt.

Selv går jeg rundt juletreet med femten smilende mennesker, åpner gaver, spiser til jeg sprekker og ler meg i hjel av ting som at minstemann i huset bruker den nye legoen sin til å bygge jesus på korset. Priceless.

Men i hvert fall. God jul til dere alle, og mine tanker er hos dere som ikke feirer jul med «mandel i grøten».

No Comments

Leave a Reply