Uncategorized

londontur for en tjuekroning

25. desember 2009

For et par uker siden satt jeg hjemme hos meg selv og hadde filmkveld med to gode venninner. En av disse venninnene hadde London- planer med en annen venninne, og lurte på om ikke vi to andre ville være med. Klart vi ville! Venninnen som allerede hadde bestilt, hadde selvfølgelig bestilt førsteklasse på flyet og queensize- seng på et supersentralt Hilton- hotell. Vi to andre beit oss i leppa. Kommer lønningen tidsnok montro? Nei, det gjør den nok ikke… Så vi måtte finne på noe lurt. JEG måtte finne på noe lurt.

Og hvis dere lurer på hva «noe lurt» er, så er det ryanair.com. Med to klikk hadde jeg flybilletter til 17 kroner hver vei, med et tillegg på 300 kroner for en koffert på deling. Dere skulle sett reaksjonen til frøken Hilton! Vi hadde til og med veddet om at jeg ikke kom til å finne noe bedre og billigere. Så nå gjenstår det bare å se om jeg får SUPERRABATT på et Hilton- hotell også. Ikke nødvendigvis for å være økonomisk, men for å kunne le litt mer av venninnen min som har betalt dyre dommer for et sete helt foran i flyet. Hello. Alle vet jo at de som sitter foran dør først?!

Åh, jeg gleder meg til London! Har aldri vært der før, har dere? I såfall hadde jeg satt uendelig stor pris på noen London- tips. Vi reiser for å shoppe og feste, ikke nødvendigvis for å labbe rundt etter en kjip turguide med tyskerbart og lue på snei! : )

Jeg kommer blant annet til å holde utkikk etter…

Pumps fra YSL! Det er lov å si omg i slike tilfeller.

Marc Jacobs! Vesker og solbriller står høyt på ønskelisten. Så er det bare å velge de riktige, da…

 

Primark!! Har hørt at det er et helvete, men jeg velger å tro at det er et helvetesparadis.

No Comments

Leave a Reply