Uncategorized

vi skal ikke hate, men det er lov å mislike…

26. desember 2009

Og i dag misliker jeg…

 Aviser som gir deg forsideplass og helside når du har sagt ingen kommentar, og jeg har juleferie.

 Voksne som oppfører seg som barn. Haha, egentlig var jo dette litt morsomt. Satt med foreldre, besteforeldre og lillebror i stad og spilte et sånt typisk lage- flest- mulig- ord- ut- av- terningene- spill, og det var som om en forbannelse kom inn i rommet da de voksne plutselig begynte å sabotere hverandres terninger og kaste sjokoladepapir på hverandre. Underholdende, men kanskje ikke i lengden…?

 Folk som sprayer parfyme og sterke dufter når de har vært på toalettet. HERREGUD, det blir da bare tjue ganger verre lukt! I tillegg til at man kanskje må assosiere en god parfyme med…dobesøk resten av livet! Hva med å bare åpne et vindu eller noe i stedet?

 Som jeg skrev i forrige post – bloggere som oppfordrer til slanking fordi det er så «fæsh’n«. Vi er forbilder, folkens. Ingen er perfekte, alle utfører handlinger og blogger om ting som kanskje ikke bør taes etter, men å ytre usunne meninger om kroppsbilder er for drøyt.

 Den nye treningsplanen min. Den ble jo bare et hælvete. Så nå krysser jeg fingrene for at jeg har en venninne som vil joine meg litt!

 Mailer om at folk viiiirkelig vil vinne luke 24 i julekalenderen min! Jeg sverger, jeg fikk den samme mailen 29 ganger fra ÈN jente! Tror dere hun vinner? Ikke sant…

Så, øh. Er det bare jeg som liker å være en negativ sjel eller er det fler som misliker noe i dag?

No Comments

Leave a Reply