Uncategorized

kosekveld med jentene

28. desember 2009

Nå er vi ferdig med å bruke bloggen som offentlig skittentøyvask og beveger oss videre, ikke sant? Jeg må virkelig ta meg sammen for å ikke synke ned på samme nivå som menneskene jeg er sint på.

I kveld skal jeg bare være med jentene, blir kos å bare le og leve litt! Og nååå må jeg faktisk løpe, for Mariabestis og jeg skal hente Idabestis på togstasjonen!

Gleder meg til å hoppe inn i kosedressen igjen i kveld!

Og et lite ps til journalister og andre morroklumper som ringer og mailer meg angående mine depressive innlegg. Let go, dere aner ingenting om hva som har skjedd. Synd at jeg ikke kan bruke bloggen min til det den er til for, uten at pressen skal prøve å lage gode historier ut av det. Og så en stor takk til journalistene som har HØRT på meg og droppet å gjøre noe ut av det.

No Comments

Leave a Reply