Uncategorized

finnes mr. right på facebook?

30. desember 2009

Haha, jeg må bare le høyt og smile bredt av alle de søte innboksmeldingene jeg får på Facebook om dagen. Etter at jeg (dessverre) satte meg opp som singel for et par dager siden, har det tikket inn med hilsner fra gutter, gutter, menn og MENN med tilbud om både det ene og det andre. Jeg kommer kanskje aldri til å takke ja til hyttetur med hest- og sledetransport, date på badeland i Langesund eller webcam- flørting på nattetider, men alt er utrolig smigrende, hehe. Syns denne var litt søt:

du får sikkert drøsevis med brev i innboks hverdag..

men for å si det sånn..

jeg syns du er søt, du syns jeg er kjekk. skal vi møtes å ta en kaffe en dag?

Om jeg bare hadde din selvtillit, mr. velger- å- holde- deg- anonym! Nå venter jeg bare på en innboksmelding som sier:

Hei Ida. Jeg har et hjerte fyllt med ubetinget kjærlighet, trofast er fornavnet mitt, omtenksom er mellomnavnet mitt, og jeg lover å elske deg for evig og alltid. Dessuten er jeg dritkjekk, styrtrik, god i senga, kjører fin bil og eier fire nattklubber.

No Comments

Leave a Reply