Uncategorized

i need my beautyshleep

31. desember 2009

En viktig policy her hjemme hos meg, er at ingen gjester skal se bedre ut enn sjefen sjæl. Og siden jeg nå ser ut som et vrak, har jeg servert min mannlige gjest en turkis Juicy- bukse, og min kvinnelige gjest noe enda bedre:

En steinaldergammel WE- genser og en pysjbukse som så absolutt ikke matcher. Hevnen var at hun la seg i den hvite sofaen med sko. Slem bestis.

Se, stakkars må ligge med pledd. Når venner kommer litt spontant for å redde livet mitt, har jeg liksom ikke så mye å…. by på.

Men må si jeg slo på stortromma da jeg skulle få min mannlige gjest til å føle seg hjemme. Tre ferdigpizzaer og en designwinner- tannbørste. Flott. Og når jeg ikke trodde bestis kunne se verre ut, presterer hun faen meg å si «hyyysj, I need my beautySHLEEP». Så nå skal vi sove oss vakre, snakkes i morgen!

.. Glemte jo helt tannbørsten jeg var så godt i gang med å fortelle om:

Smoking hot!

No Comments

Leave a Reply