Uncategorized

blir det året uten følelser?

1. januar 2010

2009 er et år jeg helst vil glemme. Fra start og helt til siste ende, har året gått med til kjærlighetsproblemer og følelsesmessig kaos. Den første halvdelen av året brukte jeg på å gjøre det slutt med en fantastisk gutt jeg hadde vært sammen med i mange år, og den andre halvdelen brukte jeg på å være deprimert, sjalu, sint, lei meg og ensom. Men jeg var ikke ensom – jeg var bare i dårlig selskap. Følelsene mine har virkelig tatt helt overhånd og ødelagt mye for meg, og jeg har nesten ikke kjent meg selv igjen.

Nå kan jeg for første gang starte et nytt år helt på scratch, og gjøre akkurat hva jeg vil med livet mitt. Jeg er alene uten å være ensom, og en følelse i magen min sier meg at jeg kommer til å være så lykkelig. Jeg har lagt fra meg sinne, bitterhet og sjalusi, og er klar for å smile på EKTE. For dette året skal være ekte. Året som gikk var bare sløsing av tid, og en eneste stor spøk.

Velkommen 2010!

No Comments

Leave a Reply