Uncategorized

min morgen

3. januar 2010

Jeg våkner av min egen stemme som ber noen skru av lyset fort som faen. En stemme langt borte forteller meg at det er morgen, og det går jo faktisk ikke an å skru av himmelen. I wish. Jeg åpner øynene. Befinner meg ikke i sengen min, den er opptatt. Skvetter når jeg legger merke til at jeg ligger i en armkrok – en fremmed armkrok. Snur hodet sakte mot høyre for å se. Fjoh. Det var i hvert fall ikke han tannløse fra danseguvlet i går. Vi ligger i sofaen. Bestevenninnen min ligger på gulvet ved siden av. Jøss, jeg er en god venn. Til min store fornøyelse ligger halve parykken min strødd utover stuebordet. Å nei, har jeg holdt foredrag om håret mitt igjen?! Litt av et sjekketriks. Jeg setter meg opp så lydløst som mulig, og tusler ut på badet. Noen har spydd i dusjen, det ser ut som noen har prøvd å sette ut grøt til nissen eller noe. Grøt med en liten touch av kebab og jagermeiser. Å fy faen, nå er  det like før jeg kaster opp. Og så er det tomt for dopapir da, selvfølgelig. God morgen.

Jeg har hatt det så gøy de siste dagene. Jeg elsker virkelig å være singel, og kun ta hensyn til meg selv. Tenk, jeg har ikke vært singel siden jeg var 11 år! Og nå smiler jeg i hvert fall helt på ekte…

No Comments

Leave a Reply