Uncategorized

39 dager igjen!

4. januar 2010

Nå sitter Ida- bestis og jeg og sikler over turen vi snart skal på! Husker dere at jeg snakket om at «kjæresten som ikke lenger er noen kjæreste» og jeg skulle til Thailand? Vel, turen nærmer seg, og jeg har bestemt meg for å gi turen til et menneske som faktisk fortjener den i stedet. Snille mennesker i Startour som hjelper meg å bytte navn på billetten! Takk for deeet.

Thailand 2010, lovin it! Men først ut er LÅÅÅNDÅÅÅN!! : )

3 Comments

 • Reply undress vip 16. januar 2024 at 14:33

  Thanks so much for the blog.Much thanks again. Will read on…

 • Reply najlepszy sklep 12. mars 2024 at 15:16

  Wow, amazing blog structure! How lengthy have you ever been blogging for?
  you make running a blog glance easy. The total look of your site is wonderful,
  as well as the content material! You can see similar here e-commerce

 • Reply valve manufacturing companies in india 25. mars 2024 at 20:02

  Im thankful for the blog article. Really Great.

 • Leave a Reply