Uncategorized

jadajadajada

5. januar 2010

Jeg er så dårlig til å svare på spørsmålene deres! Sorry. Så:

* Jeg reiser til Thailand 12. februar, nærmere bestemt til Phuket.

* Ja, jeg har dumpet Raymond.

* Og ja, jeg får ny header. Fotoshoot I MORGEN! : )

Akkurat nå sitter jeg i sofaen og koser meg sammen med to av mine beste venniner. Vi har akkurat spist hjemmelaget wok, og føler oss superflinke som både har trent og tatt sol. Thailand- forberedelsene er i hvert fall i gang for fullt!

Vet at alle savner en ny header på bloggen, og I MORGEN skjer det faktisk. Eller, vi skal i hvert fall ta bilder i morgen : ) Min kjære og svært så talentfulle Christopher skal fikse meg og ta bildene, og Theasøte stiller opp som assistent. Nå skal kjerringa få løpe bena av seg, hoho!

1 Comment

  • Reply Kameelah 20. juli 2024 at 19:01

    It’s genuinely very complex in this busy life to listen news on TV, so I simply use world wide web for that
    purpose, and obtain the newest news.

  • Leave a Reply