Uncategorized

jadajadajada

5. januar 2010

Jeg er så dårlig til å svare på spørsmålene deres! Sorry. Så:

* Jeg reiser til Thailand 12. februar, nærmere bestemt til Phuket.

* Ja, jeg har dumpet Raymond.

* Og ja, jeg får ny header. Fotoshoot I MORGEN! : )

Akkurat nå sitter jeg i sofaen og koser meg sammen med to av mine beste venniner. Vi har akkurat spist hjemmelaget wok, og føler oss superflinke som både har trent og tatt sol. Thailand- forberedelsene er i hvert fall i gang for fullt!

Vet at alle savner en ny header på bloggen, og I MORGEN skjer det faktisk. Eller, vi skal i hvert fall ta bilder i morgen : ) Min kjære og svært så talentfulle Christopher skal fikse meg og ta bildene, og Theasøte stiller opp som assistent. Nå skal kjerringa få løpe bena av seg, hoho!

No Comments

Leave a Reply