Uncategorized

hey blondie

7. januar 2010

Gjett hva jeg har gjort i dag! Ikke bare har jeg vært utro mot min kjære frisør i Tønsberg, men jeg har også HELFARGET håret blondt for aller første gang! Jeg er evig lei av musegrå ettervekst, og tenkte det kunne være moro å prøve en helbleiking. Så Christopher, som IKKE er utdannet frisør, tok i mot meg på Jan Thomas Studio, hvor han kjørte på med blekemiddel og godt humør. Og faen, gutten er FLINK altså! Med litt hjelp fra noen av de andre frisørene ble jeg i hvert fall BLONDINE til tusen, og det er jo tross alt blondine jeg skal være. Jeg skal tilbake på fredag for å gjøre noen småendringer, og så er jeg komplett blondine : ) Haha, tusen takk!

Jeg gjorde forresten noe annet i salongen i dag også. Noen som klarer å gjette hva? Det har på en måte med ansiktet å gjøre, og jeg tror Jan og Christopher har den eneste salongen i Norge som har noe sånt… Viser dere etterpå, må bare få bildene!

Mobilen er en Nokia N97 Mini til de som lurte!

No Comments

Leave a Reply