Uncategorized

gaygalla was so much fun!

10. januar 2010

Mitt eneste mål for i går kveld var å finne meg en jenteflørt, men det glemte jeg alt om. Hvorfor? Hallo, er dere klar over at 90% av alle heite mannfolk er homofile? Så de befant seg jo så klart på Gaygallaen. Så da glemte jeg jo alt om jenter…

Var tilstede på gallaen for å være support for min kjære Lars som var nominert til årets homoblogg! Han vant dessverre ikke prisen, men stakk av med et par heite Gucci- sokker. Vi dro litt tidligere fra gallaen for å slippe kø, og ikke minst fordi det stod noen utenfor og ventet på oss. Og så dro vi hjem til meg, og hadde en fest full av gayaura, drikke og drama. Det sier vel sitt at jeg ikke våknet før langt ut på ettermiddagen i dag.

Er det en ting jeg ikke takler med dette gaymiljøet, så er det all dramaen, bitchingen og sladringen. Verre enn oss jenter, jo! Sitter med Lars nå, og det velter innpå med hatmailer og drittkommentarer etter i går. Sladder om meg selv har jeg også hørt, men sånt blir man jo vant til med tiden.

Gårskveldens høydepunkt: BETTAN opptrådte! Hvaaaa har du lagt i møssan!

Tusen takk til fantastiske Jon som gjorde sminken til Lars og meg i går! Jeg følte meg helt faaab ; ) Sjekk ut bloggen hans her.

No Comments

Leave a Reply