Uncategorized

en kopp er en kopp, et menneske ER et menneske

11. januar 2010

Det er ikke sjeldent at jeg får kritikk i kommentarfeltet for å bruke «homsevennene» mine som tilbehør. Jeg burde kanskje fått prisen for årets faghag?!

For å være helt ærlig, har jeg aldri forstått meg på jenter som uttaler ting som: ååå, jeg ønsker meg en gayfriend som kan bli med meg på shopping og sitte på cafè hele dagen og snakke om gutter! Virker som om noen folk tror at en homofil står på tilbudshylla ved siden av kaffekokerne på Elkjøp.

Ja, jeg har mange venner som er homofile, bifile, you name it. Men aldri pågrunn av legningen deres?! Hjelp meg å forstå den tankegangen, værsåsnill.

90% av guttevennene mine liker gutter, og det er da ikke alltid en positiv ting. De kaprer alle de kjekke guttene, bruker alt for stor plass foran speilet mitt og lager så mye drama at Hotel Cæsar- reprisene fra 2001 blekner i forhold. MEN! Det er ingen som gir meg mer farge og glede i livet enn mange av mine homofile venner, jeg er både glad i dem og stolt av dem.

Jeg blir også spurt om hvorfor jeg stilte opp på Gaygalla 2009 når jeg egentlig er «i mot sånt»? Jeg er ikke i mot noe som helst, jeg sliter bare litt med å forstå greia. For meg er homofile, bifile og heterofile på lik linje, men dessverre er det ikke alle som ser det slikt. Jeg vil jo bli kvitt fordommene og fremmedfrykten, og da syns jeg ikke det hjelper stort at for eksempel homofile setter seg i en ganske lukket bås ved å arrangere ting som Gaygalla. Men jeg var der for å støtte vennene mine, og det angrer jeg ikke et sekund på.

En STOR bonuspuss til alle disse fine gutta som betyr enormt mye for meg! Dere er alle vakre på hver deres måte, og jeg lærer utrolig mye av dere. Dramaqueens ; )

Ps. Brian Molko fra Placebo er kanskje ikke en av mine nærmeste venner, men han måtte jo få være med på den fine collagen, haha.

ps2. Mange reagerer på bilder av Toro i collagen! Han har vært ute av skapet som bifil i 2 år nå. Snakker vi uoppmerksomme blogglesere?

No Comments

Leave a Reply