Uncategorized

heia 2010

11. januar 2010

Jeg har hatt en fantastisk natt, og sovet utrolig godt. Det høres kanskje teit ut, men i natt prøvde jeg så hardt jeg kunne å gråte og syns synd på meg selv, bare fordi jeg trodde jeg satt inne med noe. Jeg har jo ikke vært alene den siste tiden, og da er det veldig lett å holde inne på alle sorger. Men vet dere hva?! Det kom INGENTING. Jeg følte meg så utrolig lettet og glad, og da jeg våknet opp i dag var jeg så glad inni meg at det ikke gjorde noe at det er tjue minusgrader på soverommet mitt, eller at en eller annen gjøk har gjødslet kebaben sin i kjøleskapet mitt, så det lukter død og fordervelse i hele stua. Her er kanskje noen av grunnene til at jeg er hæppi:

I dag: får overnattings av Idabestis! Vi skal trene, pakke til London, fikse noe med Startour før Thailand- turen vår, ta sol og så skal Christopher gjøre ferdig my blooond hair! : )

I morgen: Fikse negler hos Neglhuset, reise en tur hjem til Tønsberg med Idabestis! Og morgenen etter kjører pappa oss til flyplassen, hvor Londonflyet vårt står og venter!!! Hurra, giiiraaa!

Soveromsveggen min! Hihi, neida. Men HEIA 2010!

1 Comment

  • Reply agencja reklamowa 1. mars 2024 at 02:18

    It’s very interesting! If you need help, look here: hitman agency

  • Leave a Reply