Uncategorized

stille

11. januar 2010

Jeg har ikke vært alene i mer enn en time siden uka før julaften. Jeg har rett og slett trengt folk rundt meg hele tiden for å kunne smile, og for å slippe å tenke på hva jeg har latt meg selv gå gjennom den siste tiden. Så nå sitter jeg nesten her med litt nerver og prøver å kose meg alene. Det har skjedd så mye i det siste at jeg hører musikk, stemmer og trafikk når jeg lener hodet tilbake og lukker øynene.

Tv, pledd, telys og usunn mat er i hvert fall tingen her i kveld! Jeg har faktisk ikke lyst til å si hva jeg kjøpte på 7Eleven til kveldsmat en gang, jeg ble rett og slett pinlig berørt da jeg handlet. Ved siden av kassa stod det selvfølgelig en dritings idiot i sin beste alder og kommenterte at jeg skulle kjøpe SÅÅÅ mye…. cola, for eksempel.

Nuvel, jeg får prøve å kose meg alene fram til jeg sovner. Får jeg ikke sove, ser dere sikkert mer til meg i kveld : )

No Comments

Leave a Reply