Uncategorized

det jeg liker best ved london foreløbig er at…

13. januar 2010

… Folk åpner dører for meg her, smiler til meg og spør meg hvordan det går selv om de egentlig gir langt faen.

… Når man kjøper sprit på polet (18 årsgrense, wuhu!) får man et smil og beskjed om å «kose deg». I Norge føler jeg at det ikke går an å ta en drink uten at en eller annen gjøk mistenker deg for å ha alkoholproblemer.

… Annenhver time banker det folk på døra som tilbyr seg å re opp senga eller gjøre oss andre tjenester. Når jeg blir stor skal jeg flytte inn på hotell.

… Ved siden av sengen har jeg en sånn knapp som jeg kan trykke på for å spre blomsterduft i rommet. Fancy.

Og nå liker jeg at festen begynner! Koselig at så mange av leserne mine bor i London da, og at dere inviterer meg og jentene ut! :)) Det liker jeg svææært godt. I kveld skal vi ut med Selmas partyfikser- dude. En sånn dude som er beztiz med Paris Hilton, så da må han jo bare digge oss.

Det kom nettopp en søt mann på døra med isbiter! Haawt.

ÅÅÅÅH!!! Flyet til jentene våre, Selma og Selmer, ble innstilt! Utrolig irriterende… Så nå sitter vi egentlig bare og venter på dem så festen kan starte. De måtte betale ekstra for å kunne komme i dag, faen ta Norwegian eller hva? Og hvem lo da vi skulle fly med Ryan Air, høhø…

Nå er vi lei av webcam- bilder, eller hva. Får skjerpe meg i morgen.

1 Comment

  • Reply najlepszy sklep 10. mars 2024 at 02:11

    Wow, awesome weblog structure! How long have you ever been running a blog for?
    you make blogging glance easy. The full glance of your website is excellent, as neatly
    as the content material! You can see similar here dobry sklep

  • Leave a Reply