Uncategorized

lets hook up

13. januar 2010

Dere blogglesere har virkelig noe til felles med pappa. Begge reagerer og rynker nesa når jeg nevner gutter og kondomer på bloggen. Hallå. Jeg skulle jo ikke pakke kondomer til London- turen fordi jeg har planer om å ha meg med noen. Det er jo bare fordi vil sørge for at alle jeg møter praktiserer sikker sex, jeg er jo kjent for å gå og dele ut prevensjon…

Sånn ellers har jeg overnattings med bestis og lillebror at the moment. Utrolig koselig, sett bort i fra at de har funnet en litt for god tone. Planen var jo å hooke opp lillebror med lillesøsteren til bestis. Ikke selve bestis. Jaja, jeg får holde godt på henne i natt og passe på at lil bro holder seg på sofaen.

Koselig å være hjemme i Tønsberg igjen! Rundt middagsbordet i stad foreslo jeg at vi skulle ta en liten oppdateringsrunde. I og med at det var mitt forslag, måtte jeg selvfølgelig begynne. Jeg la lista med å fortelle om en gutt jeg har «hooket opp med», og mamma som ikke forstod hva å «hooke opp med» betyr, fortsatte med å fortelle at hun hooker opp med pappa hver dag.

Så nå sitter jeg egentlig bare og lurer på hva å «hooke opp med» egentlig betyr. Kan noen forklare meg? Det kan vel være alt fra å møte noen til å utveksle spytt til å… ja? Man trenger kanskje ikke ta det opp rundt middagsbordet uansett.

Nei, nå må vi sove! Tidlig opp for å fly til laawndaawn. I like!

No Comments

Leave a Reply