Uncategorized

can i call you tonypony?

14. januar 2010

Vi fire jentene har selvfølgelig noen forhåndsregler når vi drar ut i London. Vel, i hvert fall èn: holde sammen. Vi drikker selvfølgelig ikke av fremmede drinker heller, selv om vi ble påspandert hele kvelden i går. Og selvfølgelig blir vi ikke med fremmede hjem. Eieren av utestedet anser vi vel ikke som fremmed, og dessuten er det jo ganske trygt når folk bor på hotell?

Vi hadde i hvert fall en fantastisk natt! Da vi kom hjem til hotellet i 6, 7- tiden hadde vi et veldokumentert badekarnach, før vi tuslet til Mc Donalds – som var et KJEMPESKUFF. Der var det nemlig frokostmeny, med egg, bacon, bagels og you name it. Skal ikke bare begynne å selge pølse i brød og, da?

Vel. å må vi komme oss ut og shoppe før en ny kveld begynner. Mamma og pappa: ta det rolig, jeg oppfører meg mer enn det høres ut som!

Fredrikstad- jentene kom og besøkte oss på hotellet. Kooos : )

Endelig kom jentene våre!!!

No Comments

Leave a Reply