Uncategorized

champagnehorer

15. januar 2010

Fire norske jenter som har kommet til en storby og gjør sitt beste for å slå seg løs kan muligens se ganske tragisk ut. Jeg føler meg i hvert fall ganske tragisk etter gårsdagen, uten at jeg helt klarer å sette fingeren på hvorfor. Det føles en smule horete å ikke betale for en eneste drink hele kvelden, og samtidig utveksle spytt med en av de som driver stedet, eller hvem han nå egentlig er. Synd for han at vi ble på utestedet helt til lyset ble skrudd på, for da så jeg at han hadde på seg grønn fleecegenser og rakk meg til haka. Men FORÅSIDETSÅNN! Jeg ga han videre til en venninne…

Jeg var ikke helt i form i går, så det ble halvhjertet festing fra min side. Jeg har egentlig bare lyst å raide engelske, koselige puber i dag, er litt smålei av å skulle smile pent og prøve å være deilig nå. Så jeg får snakke med de andre jentene og se hva det blir til!

Her var vi på vei til Hakkasan, en ganske så fancy restaurant. God mat, god service og ikkesærligbillig. Poseringen min skyldes at jeg er furt fordi jeg ikke rakk å fikse meg før avgang.

Ble glad igjen da jeg fikk en mojito. Ok, for å være helt ærlig. Mojito smaker blanding av tang og dårlig ånde.

Selma og Ida på stamstedet vårt, haha! Utestedet heter Jealos, som i jealous eller noe.

Vi hadde bursdag! Latet som, i hvert fall : )

Fancy toaletter må dokumenteres.

Ida og Idas nye venner, hahahaha..

Bortsett fra barten, så er han jo ikke så verst…

Spark stylisten. Jeg ble helt skremt da jeg så på bildene hva jeg hadde rotet meg borti.

No Comments

Leave a Reply