Uncategorized

du er akkurat som meg, du tør bare ikke å stå for det

16. januar 2010

Vi jentene som er på London- tur har virkelig storkost oss med, og skrattledd av alle de rasende og negative kommentarene jeg har fått på bloggen den siste tiden. En skulle tro at festing og ferieflørting var tabu, jo! Lever vi i 2010 eller lever vi i 2010?

Hvis dere vil  lese en blogg som er fullstendig blottet for privatliv, hvor det nærmeste du kommer bloggeren er hvilken mascara vedkommende bruker, foreslår jeg at dere leser Ulrikke Lunds blogg, eller noe lignende. Her KOMMER det til å stå opp tabbene jeg gjør på byen, guttene som ble stygge da lyset skrudde seg på og alt det som enkelte er for feige til å ta opp i bloggen sin. Jeg er ikke særlig forskjellig fra andre jenter på min alder, og jeg gidder faen ikke late som jeg sitter rak i ryggen med beina i kors 24/ 7. Det er vel nå jeg skal slå an med noe sånt som «jeg vil heller være hatet for hvem jeg er enn elsket for en jeg ikke er», men det er jeg rett og slett alt for lat til.

Nå skal jeg spise Hilton- burgern min, haha. Stakkars kelneren snublet rundt på det rotete hotellrommet, så jeg kom i fare for å tipse han hele månedslønna mi. Bon apetite.

ps. Tro meg, det kommer bilder fra gårsdagens party også, så sett dere ned og pust dypt : )

No Comments

Leave a Reply