Uncategorized

london by ida wulff

17. januar 2010

Mange har spurt i kommentarfeltet om jeg kan gi noen London- tips, hva jeg syns om byen osv.! Det blir litt vanskelig ettersom jeg var minimalt turist. Reiste for å feste og shoppe, men har lovt meg selv å komme tilbake snart for å se BYEN.

Hotell: jeg opplevde to hoteller mens jeg var i London, og begge to var helt topp! Først og fremst The Montcalm som Ida Helene og jeg bodde på. Moderne og behagelige rom, god service, hyggelige mennesker, bra spaavdeling og ikke minst folk som åpner dørene for deg! Haha : ) Og så Hilton Metropole som de to andre jentene bodde på. Digg hotell, men såpass stort at jeg klarte å rote meg bort et par ganger.

Shopping: Jeg ble DØDSSKUFFET over London da jeg skulle handle klær! Fant ikke et eneste plagg jeg hadde lyst på, handlet kun et par kjoler da det var nødstilfelle før kveldens bytur. Så for meg gikk det mest i sko, vesker, undertøy og annet tilbehør. Jeg holdt meg for det meste i Oxford Street (noe jeg ikke skal gjøre neste gang), butikkene inneholder stort sett sennepsfargede kjerringklær og syntetiske plagg med glitter. To steder dere bør sjekke ut i Oxford Street er Primark og Selfridges. Primark kjenner vel alle til!? Sko, vesker, undertøy og det meste annet til en VELDIG billig penge. Klærne var ikke mye å skryte av der. Selfridges er et stort senter som har det meste av ting, klær og brands. Ikke glem å besøke det eksklusive polet der, hehe. The Cigar house, eller noe. En av dagene dro Ida Caroline og jeg til Westfield kjøpesenter, der finner du gigantiske butikker med LV, Gucci, Miu Miu, Prada, Burberry osv. Husk gode sko, det er huuuuge!

Festing: Her handler det om å snakke med de riktige folkene, men det er som oftest ikke noe problem for norske jenter å få seg en bra fest i London tror jeg. Vi hang for det meste på private member clubs, da må du være på gjesteliste for å komme inn. Hvis du ikke har kontakter i London, prøv å snakke med folka i resepsjonen på hotellet ditt! Alltid noen som kjenner noen : ) Dere kan også prøve å maile utestedene før dere reiser! Det stedet vi hang mest på heter Jalouse. Som regel god stemning, men ikke verdens mest fengende musikk. Var også på Maya og Merah! På sistnevnte var det ekstremt mange pene mennesker, så dress up!

Mat: Vi hadde fått en del anbefalinger på restauranter, så måtte jo sjekke ut noen av dem. Var ekstremt fornøyd med to stk! Hakkasan og Nobu. Regn mellom 350 og 600 NOK per pers hvis dere spiser på disse stedene, og ikke minst: watch out for kompliserte menyer og blitsing fra paparazzier på utsiden.

Taxi: i London finnes det to typer godkjente taxier! De svarte, små 5- mannstaxiene med taxiskiltet på takene, og de som kun har lisensen sin hengende i vinduet. Skal dere kjøre en 5 minutterstur fra A til B, ta de sorte taxiene med skilt. Det er billigst! Skal du langt derimot, til flyplassen f. eks, styr UNNA disse taxiene og gå heller for den andre typen. Hoteller har som oftest kontrakt med disse taxiene.

Såååå, hvem er med meg til London i mars? : )

My car! Jeg kunne seriøst blitt taxisjåfør om jeg fikk kjøre Juicy- bilen.

I resepsjonen på The Montcalm : )

Kinarestaurant med fantastisk mat, men med så DÅRLIG service at jeg ikke vil si hva den heter en gang.

No Comments

Leave a Reply