Uncategorized

nedtur på vekta

17. januar 2010

Å dra rett fra byen til flyplassen var jo interessant. Taxien hentet oss på hotellet klokka 3 i natt, så vi rakk akkurat å kle på oss 40 plagg hver for å slippe overvekt i kofferten. Regnet med å måtte betale et par tusen i overvekt, så hvorfor ikke slippe det? Da vi ankom flyplassen gikk jeg som en feit zombie (fikk nesten ikke puste inni alle klærne!) bort til vekten, satte kofferten på og oppdaget til min store skuffelse at jeg kunne hatt en halvkilo til i kofferten. Ida Helenes koffert var lettere enn da vi ankom London, haha.

Nå er jeg hjemme i Tønsberg. Orket ikke å dra tilbake til Oslo, har litt nedtur og er ganske utslitt. Men sånn blir det vel etter fire dager på byen, akkurat nå savner jeg bare en armkrok å ligge i og en film å se på.

Dette er gøy, men det er ikke helt meg.

No Comments

Leave a Reply