Uncategorized

jeg tror alle er bifile

18. januar 2010

Fikk helt gåsehud da jeg fant dette bildet. Elsker det! Det sier så mye om ubetinget kjærlighet. Jeg lever i den tro at kjærlighet er kjærlighet, uavhengig av kjønn. For å være helt ærlig gir jeg langt blaffen i om jeg ender opp med en kone eller en mann, så lenge det er ekte kjærlighet og glede inne i bildet. Foreløbig har jeg bare vært tiltrukket av det motsatte kjønn, men hvem vet?

Hva tror dere? Er dere enig i at kjærligheten ikke avhenger av kjønn? Altså, nå er jo de fleste av oss oppvokst med et bilde av at et forhold/ ekteskap består av mann og kvinne, men om vi ikke hadde disse rollemodellene, tror dere ikke at selve kjønnet hadde kommet lenger ned på check- listen vår når vi leter etter mennesket vi skal leve sammen med resten av livet?

No Comments

Leave a Reply