Uncategorized

you should try this

18. januar 2010

Etter julekalenderen jeg hadde i desember fikk jeg mange takkemail for at jeg i samme sleng hadde hjulpet folk å finne deres nye yndlingsprodukter til sminkepungen – utrolig gøy! Så derfor skal jeg gjøre som upersonligblogger- Ulrikke Lund (det er ikke å henge ut, det er jo fakta at hun ikke blogger personlig – hver sin smak) og anbefale en mascaaaaraaa!

Hvis du i likhet med meg ikke er født med lange vipper, på samme måte som nordmenn EGENTLIG ikke er født med ski på beina, bør du teste ut Smashbox sin Lash DNA- mascara. Så får du lange vipper som ser medfødt ut, og ikke klumper seg sammen til en eneste stor ball. Har prøvd en del sminke fra Smashbox i det siste faktisk, digger det! Mascaraen kan dere kjøpe hos Coverbrands : )

No Comments

Leave a Reply