Uncategorized

flinka sjæl

19. januar 2010

Flink 1: jeg tok toget fra Tønsberg til Oslo! Den turen er så jævlig kjedelig at jeg alltid kjenner det krible i hver eneste tånegl, og jeg får en trang av å løpe. Det skjer virkelig aldri ellers. Og så har jeg jo ikke lyst til å joine kreka på 3 år med snekkerbukse som spurter og skriker gjennom gangene. Alle ønsker dem jo døde, selv om ingen sier det høyt.

Flink 2: da jeg kom hjem gikk jeg rett til postkassa, satte fra meg kofferten og LØP (togturen, vet dere) rett på postkontoret for å hente pakker.

Flink 3: så vasket og ryddet jeg i leiligheten – i hvert fall litt. Det så jo ikke ut, for jeg hadde vors og nach rett før jeg dro til London. Jeg er sikker på at gulvet mitt var mer sølete enn gata utenfor – og den ser ut som en naturkatastrofe om dagen. Savner sommern, jeg!

Flink 4: handlet mat til kjøleskapet (og til meg selv). Nå ser det faktisk ut som om noen bor her, og det er slettes ikke usunt fyll kjøleskapet har fått.

Over og ut!

No Comments

Leave a Reply